Påsken

2013-03-30 17.39.57

Åkte genom ett snöoväder (obs!) till Hässleholm på långfredagen för påskfirande. Samma känsla som när jag körde hem för julfirande. Jefla låtsasvår. På kvällen hämtade jag upp den hårt arbetande Alexander, som slitit sig från sina jobbojor en dag för lite ledighet, och åt sen middag med familjen.

På lördagen åkte vi till pingstkyrkans loppis och jag köpte en kaffe-/kakburk (sådana som vansinnigt nog kostar typ 250 spänn på loppisar i Malmö…) och lite minikläder. Sen gick vi på Nisses (=bästa varuhuset – de har ALLT), visade Alex city (alltså, han har varit där förr, men inte särskilt mycket) och fikade. Sen åkte vi hem för mer fika och sen blev det äggmålning, påskbord, snapsvisor och sen påskägg förstås. Alex åkte hem 😦 och syskonen gick ut medan jag parkerade mig framför tv:n med föräldrarna.

På söndagen var det kalasdag för lillebror som fyller 25 med släktingar och en massa mat och dagen efter bar det hem till Malmö igen – där denna trötta tjej kollapsade efter tre nätters sömnbrist 😦

Annonser
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s