Lägesupdate

Jag är en dålig bloggare. Men annat har kommit emellan, som typ livet. Och sen har jag lite glömt bort att jag hade en blogg. Men nu är jag tillbaka i alla fall.

Evighetslånga januari är i full gång, men jag ska inte klaga. Roligt på jobbet, kul saker inplanerade varje vecka och mysiga kvällar med min kille och 24 (som vi kollar på just nu). Dessutom hade jag världens finaste födelsedag för två veckor sedan (finfrukost på sängen, blomsterbud, tårta från Hollandia, överraskningsmiddag på Atmosfär med några av mina närmsta vänner och världens bästa kille och massor av fina presenter. Som bonus blev jag även firad på jobbet dagen efter med tårta och sen var familjen (-Carro) här helgen efter och firade).

Den här helgen har också varit full av roligheter. Examensfest i Lund i fredagskväll, gick på stan igår med Alex som fyndade en massa fint, sen åt vi pannkakor, drack te och kollade 24 och på kvällen var vi på cocktailparty. Idag har vi varit i Västra hamnen och strosat i strålande solsken och nu väntar vi på ett långkok och sen blir det mer tv-seriemarathon.

Annonser
Det här inlägget postades i Fantastiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s