Brunch i Malmö: Pappas flickor

I allén i Rörsjöstan ligger caféet Pappas flickor. På söndagar erbjuder de en mycket trevlig brunch som jag ätit tre gånger, så ni kan ju gissa att jag tycker att den är bra. På brunchen finns exempelvis färsk frukt, bröd, croissanter, kaffe (man får en kopp när man betalar), juice (fri påfyllning), gravad lax, sill, ägg, en hemgjord (gissar jag) skagenröra, amerikanska pannkakor, äggröra och en hel del olika pålägg – både sånt som marmelad, jordnötssmör och cream cheese samt ostar och skinkor.

Minus: Utbudet är inte så stort, så älskar man att frossa i valmöjligheter så är det här inte brunchen för dig. Det kan vara en hel del barn här, så är du en barnhatare är det här inte heller stället för dig. Själv har jag inte upplevt det som något större problem och då älskar jag knappast barnskrik.

Plus: Det som finns är däremot riktigt bra, fräscht och snyggt upplagt och de är duktiga på att fylla på. Höjdpunkterna för mig är skagenröran, de otroligt goda amerikanska pannkakorna och de fina croissanterna. Dessutom är den gravade laxen väldigt fin och jag ger pluspoäng för ägg och sill samt den färska frukten – igår fanns exempelvis jättegod ananas. Dessutom är det ett trevlig ställe att sitta på där man hittills aldrig behövt boka bord.

Pris: 130 kronor (60 kr för barn upp till 8 år)
Helhetsbetyg: 4 av 5

 

Annonser
Det här inlägget postades i Brunch Malmö, Malmö, Mat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Brunch i Malmö: Pappas flickor

  1. Lisa skriver:

    Tycker detta är en av Malmös godaste brunchställen faktiskt. Ganska prisvärt också 🙂 Tack för en bra blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s