Filmfrossa mm

Haft en extremt slapp helg med extremt mkt filmtittande.

I fredags var jag och A lediga lite på eftermiddagen, lunchade ute, köpte finfika och myste innan han åkte till Nkpg för klassreunion och sånt där. Sen ägnade jag kvällen åt riktiga comfort-grejer som att se Clueless och dricka te.

På lördagen kollade jag på Breakfast at Tiffanys till frukost och traskade sen ner på stan för att köpa lite grejer + plockade med en sallad. Sen blev det lite snabbstäd, handling och matlagning för sen kom Sarah, Jenny och Charlotte över på middag, film (Vicky Christina Barcelona för att den är mysig, rolig, bra och för att 3/4 redan sett den så det passade rätt bra när man inte börjar kolla förrän vid 23) och snack. Kände att kvällen blev precis så slapp och mysig som jag ville när en av ovannämnda somnade i soffan (inte jag. faktiskt).

På söndagen kollade jag mer film (80-talsklassikern Say anything, eller Snacka går ju som den så fint heter på svenska), slappade extremt mkt och tog sen världens mysigaste kvällspromenad med A när han kom hem. Det var visst någon sorts ljusshow i Malmö så överallt längs vägen upptäckte man fina ljusinstallationer. Sen åt vi sushi och kollade en film till (Moon = BRA).

Annonser
Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s