Wrestling, fanboys och feministiska serier

Det här har varit en väldigt lugn helg. Det blev lite förändrade planer i fredags så hamnade istället på afterwork på Moriskan med C, J, M och A. Det var sjukt trevligt! Generös gratisbuffé med blåmusslor, pastasallad med räkor, någon libanesisk kötträtt, hummus, feta, oliver och bröd. Drack vin och drinkar och snackade drinkspelsminnen, wrestling och hur man blir rik på appar (ser fram emot löpappen ”Kuta med Karlsson”) bland annat.

I lördags gick jag och A på stan. Köpte två feministiska serieböcker (börjar få lite av en samling, tror Alex smittat mig med sin samlarmani), en massa träningskläder och såg radioprataren/komikern Josefin Johansson – vilket ledde till att A klappade händerna och ropade ”IIIIIHHH”. (”Men vet du hur grym hon är” säger han när jag skakar misstroget på huvudet). Jo. Men. Ändå. #fanboy

Sen cyklade vi till Bulltofta och sprang. När vi kom hem var vi ganska slut. Beställde mat och kollade film – supersöta ”Dear Lemon Lima” som jag såg Niotillfem tipsat om. ”I’m no longer a window shopper in this mini-mall of life”.

Annonser
Det här inlägget postades i Bra, Feminism, Film. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s