Höstigt och mysigt

Alex käkar fruktsalladen som ingår i sopp- och surdegsbuffén.

Nu har jag accepterat att sommaren är över och omfamnat hösten. Tja, det finns ju inte så mycket annat att göra. Som tur är så är ju förhösten en ganska trevlig årstid. Det är ännu inte så mörkt, inte så kallt (man kan fortfarande sitta utan jacka, om man lyckas hitta en läplats i solen) och man har fortfarande lite soltimmar som sipprar runt i blodet och håller höstdeppen borta.

Den här helgen har passande nog gått i mysets tecken. Efter AW:n i fredags cyklade jag hem till Malin och hängde med henne, Sarah, Jenny och Charlotte. Killsnack, jobbsnack, vin och tacos (sushi för min del). I lördags cyklade  jag och Alexander till Bulltofta och sprang en halvmil, sen lunchade vi i solen på Chez madames uteservering. Pelle på besök från Hbg och på kvällen käkade vi på Sås & Krås. Vi skippade den tänkta utgången, köpte chirre och gick hem och kollade film istället.

Idag har vi slappat, läst på om illegal djurhandel (inte ett dugg mysigt), söndagslunchat på superbra Café Selma där det serveras sopp- och surdegsbuffé för 55 kr och om någon timme kommer ett par vänner över på lite äppelpaj. En bra helg.

Annonser
Det här inlägget postades i Bra, Livet, Mat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s