Kompishäng

Slutet på sista riktiga semesterveckan (jag ska jobba nu måndag-tisdag verkar det som) ägnade jag åt att träffa vänner jag inte sett på ett tag och vänner jag inte hunnit träffa så mycket i sommar som jag velat på grund av mitt flängande.

I onsdags åkte jag till Lina och hade en supermysig eftermiddag med henne och hennes söta tjejer. Vi fikade och tog igen allt som hänt sen vi såg sist (alldeles för länge sen). Sen tog jag tåget till Hässleholm och sov där en natt.

På torsdagen åkte jag tillbaka till kära Malmö och begav mig till Malin på kvällen för att hänga med henne, Sarah och Charlotte. Vi skulle egentligen ha grillat på stranden men eftersom vädret visade regn och åska så hämtade vi pizza istället (blev dock varken regn eller åska, SMHI slår till igen). Finfint som alltid!

På fredagen var jag dödligt seg och låg och tittade på tv-serier hela dagen. På kvällen ryckte jag upp mig och mötte upp Natacha och Katarina på A mesa Brasil och åt middag och drack sangría på deras uteservering under färgglada lampor – mycket trevligt.

Igår var jag och Alexander ute och sprang på Bulltofta. Jag har typ tackat ja till att vara med i ett lopp, så jag var tvungen att se om jag ens kunde ta mig runt 5 km. Det kunde jag – hurra! Dock gick det plågsamt långsamt 😦 Sen duschade vi av oss svetten och begav oss till Hbg för att träffa Pelle, äta i hamnen, ta en glass och sen avsluta med ett glas på en pub. Sen åkte vi crazy-train hem till Malmö (herregyyyd vilka människor det finns).

Snart är den här semestern över, men jag är väldigt nöjd måste jag säga.

Annonser
Det här inlägget postades i Fantastiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s