Stochkholmshelgen del 2

På söndagen var vi rätt slappa. Jag hade sovit dåligt. Vädret var rätt kass. Det var söndag. Ja, ni vet. Så vi hängde mest hos Carro. Kollade film. Käkade lite. Tog till slut en tur ner på stan och kollade lite i affärer. Sen packade jag ihop och begav mig till Solna. M och M hade lagat mat och vi käkade, hängde och kollade ”Hem till Tyringe” (I DIE).

På måndagen blev det åka av – vi stack nämligen till Grönan. Var på plats en stund efter öppnandet och stannade sedan till stängning. Wiiie! En av oss (=My) är ju lite mer modig än oss andra två om man säger, så vi började lätt med att värma upp i Nyckelpigan (en hint om vad de riktar sig till för publik är att efter åkturen ropar personalen: ”Åh, nu är ni riktiga små nyckelpigor”. Det var vi inte).

Men vi stepped up, faktiskt! Jag åkte allt utom Insane (som Mimmi däremot åkte, crazy) och Fritt fall (dock fick jag åka lite Fritt fall ändå högst motvilligt då deras Katapult tydligen är kombinerad Uppskjut och Fritt fall. Who knew. Inte jag iaf. Fick lättare panik när jag insåg det (dvs på 55 m höjd). Sen åt vi förstås massa skräpmat, köade och hade det gött i solen också. Fin dag!

På tisdagen styrde jag hemåt igen efter finfrulle hos Mimmi med croissanter och grekisk yoghurt med färska jordgubbar. Hade sen mindre mysig hemfärd där jag åkte baklänges på X2000 som luktade avlopp (fick alltså munandas i 4,5 timme) och mådde illa. Värre än alla Grönans åkattraktioner tillsammans. Uuuäk!

Annonser
Det här inlägget postades i Fantastiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s