Stockholmshelgen del 1

Hade en osedvanligt fin långhelg i vår hufvudstad! Anlände på fredagen och kollade lite i affärer (köpte en inflyttningspresent till C och ett par salladsbestick som är försvunna:( ) Fikade sen på Sturekatten, kände mig kosmopolitisk och intressant när jag satt där själv med min bok. C kom dit efter jobbet. Sen åt vi middag hos henne, gick långpromenad och kollade lite film.

På lördagen var det strålande solsken. Vi handlade frallor på Petite France till frulle och gav oss sen ut på ny långpromenad – denna gång med Djurgården i sikte. Styrde mot Rosendahl dit sen även vår kusin C också anlände. Med fika, I might add. Mycket mysigt (dock solskyddsfaktorsfail som gjorde mig rätt rödlätt efteråt, well well). Vi traskade tillbaka och handlade sen lite plockmat på kvällen – charkuterier och godis typ (alltså vägrar använda bebisordet charkisar, munkräks lite) och åt i C:s fönster. Blev utgångssugna av fantastiska vädret och blandade melondrinkar och gick ut. Hamnade på Söder – superfin sommarkväll. Gick till Mosebacke och tog ett glas. Tittade på utsikten och trängdes. Traskade hem. Betänk att allt detta traskande har gjorts i platta, lövtunna skor. AJ.

Japp, det var de första två dagarna, summerar resten Morgens (ska åka till Turkiet och bo på resort, måste öva tyskan ty det är tydligen det språket som gäller där (ja, efter turkiska då). Tänker att det är lättare att lära sig tyska än turkiska. Kan ha fel).

Annonser
Det här inlägget postades i Fantastiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s