Oslipat tolkar Billie the vision

Grym kväll igår! Förfestade med zumbapass och sen stack vi ner till Bergsgatan (ja, alltså jag DUSCHADE ju och så emellan) och käkade en halloumirulle på Jalla Jalla innan vi gick till Babel. Där var det fullt med folk, men vi fick grymma platser på översta plan och kvällen drog igång.

Uppträdde gjorde förutom Oslipats två egna värdar även Jonatan Unge, Kalle Lind, Pernilla Hammargren och Cecilia Ramstedt. Temat var att de körde varsin standup-rutin utifrån deras tolkningen av en specifik Billie the vision and the dancers-låt och sen spelade BTVATD den låten. Vi fick till exempel höra Noble square, Go to hell och A man from Argentina. SJUKT BRA! Sen avslutade BTVATD med att köra två nya låtar.

Roligt, mysigt och dansvänligt alltså! Bäst av komikerna var Kalle Lind som tolkade Noble square och gjorde hela sin rutin om Nobeltorget + hade gjort egna tolkningar av hur andra ”Malmöpoeter” skulle tolkat Malmö inkl Hjalmar Gullberg-diktrader, Timbuktu-rapp, Mikael Wiehe-visa och Wilmer X-rock. Hysteriskt!

Annonser
Det här inlägget postades i Fantastiskt, Malmö, Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s