Kära dagbok…

Igår var det en ganska händelserik dag. Dagen började ganska lugnt med jobbmöte och skrivande. Men på lunchen blev jag inblandad i ett läskigt hund-drama (en hund som fick ett epilepsianfall eller likn) och sen mötte jag upp Abi för lunch på Grand (lunchen där är tyvärr inte så bra som man vill tro att den är varje gång). Sen jobbade jag klart det sista med tjejtidningen och cyklade hem på eftermiddagen – soligt och varmt(!YAY!)! Läste lite i en bok inför intervjun med författaren på måndag och hade det fredagsgött.

På kvällen mötte vi upp M och A på Carib Kreol för middag och drinkar. Vi 22 anslöt Alexanders barndomsvän W som var på besök i stan. Sen kom en annan av Alexanders kompisar och hans tjej och vi gick till en uteservering på Möllan en stund. Sen promenerade vi hem genom ett ljummet Malmö.

Idag är jag dödstrött pga sömnbrist, arg pga att en fin vän varit med om en jobbig grej och allmänt osugen på att göra något annat än ligga i soffan och kolla på tv-serier och läsa Zelda 2. Så funderar därför på att göra just detta.

Annonser
Det här inlägget postades i Bra, Dumt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s