New girl

Jag är inget fan av amerikanska sit coms. Kan inte komma på någon jag verkligen gillat förutom Sex and the city. Gillar inte ens Vänner direkt (visst, har sett en hel del avsnitt och det är väl harmlöst fun, men inget jag någonsin följt eller brytt mig om). Seinfeld är riktigt bra, men har egentligen aldrig blivit något stort fan av den serien heller (lite… snubbig).

Men nu har jag börjat följa New girl och jag gillar’t. Kvalar väl inte in på topp10-listan över favvoserier direkt, men helt klart kul! Och så gillar jag förstås Zooey Deschanel sinnessygt mycket (förutsägbart nog).

Går på Tv4, fredagar 21.30!

Annonser
Det här inlägget postades i Bra, TV. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till New girl

 1. Mimmi skriver:

  Håller med du! Mkt bra serie, och lite längre fram kommer ett avsnitt som är det roligaste jag sett på väldigt länge 🙂 Skönt att skratta rakt ut för en gångs skull och inte sitta å småflina lite åt självklara skämt.

 2. Maria skriver:

  Hur långt fram? Har inte sett så långt, men några stycken. Det när hon skulle ha sex höll jag på att dö av 🙂

 3. Mimmi skriver:

  Haha, ja det var lite…speciellt! Men mkt längre fram, typ avsnitt 18-19 nånstans. Hysteriskt roligt men vill ju inte avslöja för många detaljer om du inte kommit riktigt så långt ännu. Men nån kör till Mexico och nån blir full med en massa collegestuderande… Bara så att du känner igen det när du kommer dit 🙂

 4. Maria skriver:

  Ja, när hon stryper honom – jag fick typ också andnöd 🙂 Ah, har bara sett t.o.m. julavsnittet, massa gött kvar alltså! Haha, låter kul bara av den beskrivningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s