Veckobrevet

Måndag
Spelade lite spel med familjen och begav oss sen mot Malmö. Käkade på Max, kollade Game of thrones och hade det allmänt slappt.

Tisdag
Jobbade hemifrån och var seg. Lite av en förlorad dag. Alex spelade kort och jag fick feeling och skrev en massa.

Onsdag
Gjorde intervju till hälsosidan. Skrev artiklar. På kvällen gick vi prommis och köpte sallader på Salads and smoothies och kollade Game of thrones.

Torsdag
Intensiv jobbdag. Gjorde nyhetsbrev. Skrev hälsoartikel och artikel till utbildningssidan. Aw med Kristina, David och Mirijam på Restaurang Möllan.

Fredag
Deadlinedag för magasinet – gjorde klart alla artiklar. Köpte jordgubbar på torget och åt i solen på lunchen. På kvällen kom Gustav och Sara på middag. Vi lagade vår fabulösa fisksoppa, gjorde hallonglass och hade rosépremiär.

Lördag
Gick morgonprommis med sommarprat i öronen i vårsolen. Lördagsfrulle enligt standardreceptet (mkt konservativa där). Sen käkade vi korv och mos på Korvhuset i solen – sjukt skönt. Alex stack till Hbg för att hänga med Pelle. Och jag var ute med massa tjejer – blandade drinkar och hamnade sen på Börs & bar.

Söndag
Sov länge. Jag och Alex cyklade hem till Malin och hängde med henne och My. Käkade bakispizza. Tog sen en cykeltur och hamnade på Chez madame. Nu hemma – ikväll blir det filmmys.

Slutsats: Ganska intensiv och mycket fin vecka.

Annonser
Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s